Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse

 

 

När natten blir ensam och lång

Blicka upp mot himlen

där stjärnorna vinkar åt dig

 

Den starkast lysande stjärnan

är mina tankar sända till dig

 

Bara som en liten påminnelse

att jag finns hos dig

Var än i världen du befinner dig




Fri vers av nettizen
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-29 18:05



Bookmark and Share


  issac.a.m
gillar mycket..
2007-07-30

  Thommy
Låter vackert, som att titta på samma måne ungefär.
2007-07-30

  Micael Axelsson
Sådana rader får vilket hjärta som helst att lyfta. Det blir som en liten energiboost, när kärlekens band tar sin färd ut genom natten mellan två själar o för dem samman.
2007-07-30

  Nyfiken drömmare
Tanken på att vi i tanken kan vara förenade med någon, oavsett geografiskt läge, känns så otroligt fint!!!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen