Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag biter kulan

 

En tid är gången

gåendes längs neonen

så kom hit ladda din bästa vers

och skjut mig i väg

 

Talande hjärta

flygande gräsmattor

eld och plågor

vatten med lågor

jag biter kulan

så kom loss hit me

jag biter kulan

redo

ladda

ta sikte

 

JAG BITER KULAN




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-31 19:10



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Bite the bullet baby.
Drag i texten, ett jäkla baksug, men du går framåt, snyggt.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter