Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dikt på samma tema, vid samma stund dom Spegelklara tankar. Ett ögonblick i livet som man vill konservera och bära med sig hem.


Ett fångat ögonblick

strå i krus
tavelspegel på ytan
stendublett
eldsjälens glöd
den självklara mannen kastar sitt spö
lekglada livsbejakare fäller träd i kulissen
ytan bryts av fisklös krok
bränd skog återhämtar sig sakteliga
kaffe smaken värmer tungans kanter
ett enstaka vedträ håller elden vid liv
matar livet i bitar





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-08-01 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog