Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG KÄNNER MÖRDARE (Som är som små barn)

 

Hugget ganska stucket

 

Jag känner mördare som är som små barn

 

Jag känner präster som plockar blommor

 

Jag känner psyksnurriga filurer av starkaste krydda

 

Jag känner en polis som är hemlös operasångare under bron

 

Jag känner sköterskor som snor morfinkryddat med lingon

 

Jag känner horor i sociteten med nallebjörnar tryckta på stringen

 

Jag känner soppbilschafförer med 5.0 i promille halt

 

Jag känner direktörer som smyger in på strippklubbar o skriker dom handlat

ost

 

Jag känner modeller som tycker dom är fetare än Greta Garbo

äter hallon och kalaspuffar

 

Jag känner idrottsmän som halar till anabola äter gröt med ketchup

säger högt mmm vad gott det är

 

Jag känner politiker som analyserar fram våra lagar under vinprovarkvällar

bor flott på hotell äter kaviar i sängen

däckar vaknar upp med värsta Clark olofsson mustach

 

Jag känner hemlösa som har mer intelligens än normalt

 

Jag känner hundar som biter dej i skrevet bara du släpper en fjärt

Kick it

DOG

RULES




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 18:38



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Världen är fylld med artister, gäller bara att spela med, snyggt flyt.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter