Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråsugga

En vardagens gråsugga får inte luft
under metertjock is

Jag har låst in mig
för att släppa ut allt
jag låst in
Jag har släppt ut mig
för att släppa in allt
jag låst ut

Släpp in din vardag
smält min is




Fri vers av Alina Ögger
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-08-02 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger