Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007 © Alina Ögger


Träng kräng

det tränger i livet
folk kränger annat skit
de tränger inte på längre
avsaknad av att bli trängd
i mitt liv
besöken
vad driver du på med
på ön?

driv inte med mig
kom och trängs med mig
så fördriver vi hela dagen
i garderoben
kommer aldrig ut

de tränger i livet
de tränger inte längre på
i mitt liv
vad driver du på med
på ön
kräng dig på mig
vi får plats
träng




Övriga genrer av Alina Ögger
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger