Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VAR DAG MED ÖPPET HJÄRTA 1 MARS 2006


Var dag med öppet hjärta




Jag är en fånge i en osande grill
ågren står i fönstret
en vän skuttar i köket
skjuter skallen av alla

mera brännvin
det lyser soleskin från tv:n
lycka till med kidnappningen
av min själ

vi trillar nog ner i kärleken
ska du se
öppna ögonen
för fan




Fri vers av Alina Ögger
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-08-03 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger