Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU!!!!

När du är nära,

fylls min kropp av ett lugn.

När dina händer vandrar över min kropp,

vill jag ha mer av dig.

När du kryper nära,

och

lägger mig i sked.

Tar jag ett djupt andetag

och

hoppas att stunden inte ta slut.

När du kysser mig i nacken

och

viskar dina ord.

Vill jag tro,

vill jag fortsätta,

vill jag ha dig här i evighet....




Fri vers av Tezz
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-03 11:59



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Så bra! Vackert!
2007-08-04

  ilyj
Mycket bra tillsammans med ljudet av Celine Dions låt \"My heart will go on\" i bakgrunden.
Applåder!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.