Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEAD DRUNK AND WASTED

Lever på en trasig dröm

Ännu en galen natt

Morgon efter

Skalv i botten av madrassens fjädrar

Flyger små hönor in kudden

Parkerar sitt arsel vägrar betala kuddhyra

Yra hönor

Som skriker

DEAD DRUNK AND WASTED




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 20:57



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Bah, det minsta de kunde göra är frukost, jäkla höns!
Jag blir smått bakfull här... :/
Du målar orden styggt över duken.
Gillar, mycket.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter