Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfödd morgonstund

 

nyfödd morgonstund
inleder okända steg
med sol i sinne




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-04-04 06:13



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
härlig haiku...men härlig morgonsol!! Bravo!
2005-04-04

  JMR
Mycket kort, välbeskrivet och intensiv. tack!
2005-04-04

  Markattan
Härligt skrivet! "Okända steg med sol i sinne" låter som en förträfflig början på en ny och härlig dag. Gillar!!!
2005-04-04

  The Stargazer
Åh, helt underbar.
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson