Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lite mindre kvar av dig idag



Innan du vandrat bort i dimman
föll gårdagen ur dina händer
Ångesten kom alltid oinbjuden,
den tömde ditt inre på syre.
Lugnet fanns där på andra sidan,
dit du inte nådde när du sträckte dig
och du var alltid ensam
Inuti var du död,men utanpå
syntes bara den levande kroppen
Detta var igår....
Det är lite mindre kvar
av dig idag ...












Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-05 12:50



Bookmark and Share


  glittertindra
vackert svart...
2007-08-09

  Anna Nickolausson
känner igen varje ord, känslan stannar kvar länge
2007-08-05

  hero40 VIP
Bra skrivet!
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt