Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och kärlekstemat goes on!


Mitt hjärta vid din dörr

 

 

 

 

ännu en regnig morgon
människor rusar förbi
mitt huvud är kvar bland molnen
jag drömmer med ögonen öppna
plötsligt, från ingenstans
klev du in i mitt liv
som om vi hade känt varandra
ett bra tag

ljudet av en tystnad
och tiden den står still
det finns något sorts band mellan oss
som får mig att rysa

och jag undrar

finns det en plats i ditt hjärta för mig?
en liten parkeringsplats med en skylt som säger
"endast för dig"
kanske finns det en liten fläck
i ett hörn du glömt bort
finns det en plats i ditt hjärta kvar för mig?

och jag vet att du har så många att välja bland
det ligger alltid blommor vid din dörr
jag antar att din telefon aldrig slutar ringa
men jag är inte som dem
för jag vill inte ha dig på grund av ditt yttre
jag vill ha dig för den du är
och det är just därför jag skippar blommorna
istället lägger jag mitt hjärta vid din dörr

du och jag
vi lever båda i mörker
vi har samma dröm
om att finna den där platsen
där vi kan gömma oss från allt
du och jag skapades
för att älska varandra
föralltid, plus en dag






Fri vers av Nicklas
Läst 674 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-06 10:51



Bookmark and Share


  aPorcupine
Jag läser och läser dina texter. De är verkligen underbara. Måste kommentera den här och säga att slutet är perfekt.
\"föralltid, plus en dag\" - Lovely!
2007-08-15

  ilyj
mycket bra! den är ju superb! =)
2007-08-06

  Magica VIP
Bra formulerat, gillar meningen: \"du och jag vi lever båda i mörker
vi har samma dröm om att finna den där platsen där vi kan gömma oss från allt\".... En tanke väcktes hos mig att är det verkligen samma mörker... Sen meningen att \"för jag vill inte ha dig på grund av ditt yttre jag vill ha dig för den du är\" något som jag betvivlar starkt, för detta utseendefixerade samhälle har tagit över intresset för innehållet hos en människa, även om det inte må va så för dig... Iaf, väcker tankar, så bra skrivet! :)
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas