Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa saker går inte att hoppa över


Vad hon trodde var bäst, och som visade sig vara oundvikligt

det har slutat att glittra i dina ögon

jag hörde på radion
att din mor gjorde det

jag tror nästan att du hörde
hennes skrik
annars skulle du inte gå
och hålla för öronen hela tiden

även om min hand torkar dina tårar
min mun får dina tänder
att sluta hacka
kan jag inte hålla glittret kvar i dina ögon




Fri vers av Morbide
Läst 618 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-07 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbide