Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Nyss uppstigen ur min säng
Hällt upp en kopp kaffe

låter den svalna...

Underbar sommarvärme mot min kropp.

Kanske dags för ett dopp i sommarsjön?

Hör folk kalla på mig.

Vad vill ni? tänker jag för mig själv.
Lite smått irriterad svarar jag samtidigt som ett leende kommer fram.

Ja?














Övriga genrer av KLANG
Läst 923 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 12:36



Bookmark and Share


  Carlita
hihi ås underbart, vilken nära känsla du har i dina texter
2007-10-02

  aol
kände en skön känsla
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG