Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven i juli 2007


Var det bra så?

Var det bra så?

Med ett falskt leende på mina läppar
tar jag mig igenom
en dag till

Jag tror inte att dom märker
hur tillgjord jag känner mig

Att jag vill härifrån
är det ingen som ser

Det här är ju min passion
enligt dom

Jag har andra passioner
andra ambitioner
som dom inte ser

In kommer dom igen
med sina ohälsasamma begär
med sina giriga händer
och sina glansiga blickar
från all öl som dom druckit
när dom spelat bort
en tusenlapp till

Dom tar bongen i handen
och räcker
som en vana
fram pengarna
Jag lägger ner dom i kassan

Där försvann pensionen

Hästar springer
ögon tåras
bongar rivs
drömmar slita
hoppet lämnar kroppen

Ett uppgivet skratt
\"så kan det gå\"

Och som alla andra dagar
är fickan tom

Var det bra så?

Och dagen slutar där




Fri vers av annaforsberg
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-08-09 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaforsberg
annaforsberg