Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haibun haiku

 

 

Asfalt smälter färg

 

ur diafragmans välling

 

gråter regnbågen 




Bunden vers (Haiku) av Alina Ögger
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-08-10 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger