Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När otryggheten kommer krypande


Håll mig hårt
håll mig intill
det är det enda
jag vet att jag vill

stryk mig på kinden
och kyss min panna
lova att du alltid
hos mig ska stanna

rita en sol
på min rygg
säg att hos dig
är jag alltid trygg

så håll mig hårt
håll mig intill
det är det enda
jag vet att jag vill




Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 664 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-10 18:21



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
Mmmm...vackert....
2011-08-31

  Thommy
Som ett litet barn söker vi alla trygghet, vacker text, berörande och välskriven.
2007-08-12

    Bodil Sandberg
Enormt fin dikt...när otryggheten kommer krypandes som en väldig orm...då söker man sig till vännen!!!!
2007-08-11

    Morbide
en så varm text
bra skrivet
2007-08-11

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet!
2007-08-10

    Bim
Mänsklig värme är det bästa ,-bra skrivet!Hälsn.Bim
2007-08-10

  charlotte hedendahl
Känner igen mig i dina rader! Snyggt skriven!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad