Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har vaccinerat mig

Ibland vaknar jag klarögd
för att du har vilat
under mina ögonlock
och jag kan springa
till älven och tillbaka
utan att bli anfådd

Ibland vaknar jag skrattande
för att du har tagit
vardagsledan ur mina leder
och jag är inte längre
tyngd av traditioner
eller tidiga timmar

Jag omfamnas alltjämt
av macrokosmos
men allt jag föreställer mig
är din uppdragna tröja,
din hud och dina fingertoppar
Du har vaccinerat mig

Charlotte Blombäck




Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-02-23 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck