Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur spår!

ge mig inte ungdomen tillbaka
jag ber er
låt mig få åldras i lugn och ro
och lämna ungdomen till dem
som ivras för sin framtid




Fri vers av danshäxan
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-12 19:38



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh underbar! bokmärkes!
2007-08-14

  Död Mans Hand
tejpa upp denna på alla plastik- & laserkliniker världen över.
2007-08-13

    ej medlem längre
Där satt den!!:)
Ungdomligheten vill jag ha kvar men det andra kan jag oxå förära de yngre...
Applåd!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan