Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på att världen ska vända

jag sitter i mitt jämställda hem
med benen korsade på stolen mitt över
väntar på kaffet som droppar
en droppe i taget
dropp, dropp, dropp, dropp
när jag väntat för länge
kommer bägaren att rinna över




Fri vers av danshäxan
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-12 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mmm...ja du , det behövs inte så mycket för det...*L*
Bra skrivet!! Annorlunda intressant text!:)
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan