Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en Ginko i Visbys botaniska trädgård, ramlade dessa förnimmelser ner genom hjärnan och ut genom handen. Slutligen på pappret, som var fyllt av ord, ljud, dofter och känslor.


Ginko

 

 

Knastrande, sten mot sten

resväskan dras i gruset

Spår i all hast..




Bunden vers (Haiku) av Alina Ögger
Läst 547 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-13 00:05



Bookmark and Share


    Ola L
håller med övriga .stor känsla. jag hör ljud när jag läser.
2007-08-13

  Bjarne Nordbö
spår i all hast...lysande.
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger