Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://dict.tu-chemnitz.de/


Ich bin ein Motorrad

 

 

Ich bin ein Motorrad.

 

Warum? Warum!

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-13 10:13



Bookmark and Share


  asplausibelt
Till och med franskanörden samtycker. Det är förresten mycket dimma ute nu (brume, brume, haha).
2007-08-13

  MMo
Alltså jag skulle verkligen vilja ha en direktkanal till din hjärna.
2007-08-13

  Gunwale VIP
Storartat! Ljudhärmande, om någon missade det.
2007-08-13

    wilja
ganz, ganz geil!
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal