Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Hur ska man veta, när man är kär?\"


Hur ska jag veta?

Hur ska jag veta,
Om det är mig du vill ha?
Hur ska jag veta,
Att det du säger är sannig?
Hur ska jag veta,
Att du vill mig nära va?
Hur ska jag veta,
Att du tycker om min klänning?

Hur ska jag veta,
att du tycker om min kropp?
Hur ska jag veta,
Att kyssen du gav mig var sann?
Hur ska jag veta,
finns det något hopp?
Hur ska jag veta,
Om den kärleken, var det jag som vann?




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-04-06 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander