Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt är borta.

När alla mina skuggor är borta,

då finns det bara mörker kvar.

Då har ljuset lämnat mig,

alldeles ensam står jag kvar.

När mina drömmar fått ett slut,

finns det ingen återvändo.

Då kommer inget bli som förut,

allt kommer vara dött.

När mina känslor flyger bort,

räkna då inte med kärlek från mig.

Hela mitt liv är då borta,

och jag är äntligen död.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-04-06 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander