Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens våg.

Håll min hand ännu en gång.

Håll den nära dig.

Ta tag i mig,

dra mig in i din famn.

Håll om mig.

Kyss mig,

ännu en gång.

Jag ber dig,

bara en gång till.

Kyss mig,

du vet att jag blir din.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-04-06 22:56



Bookmark and Share


  Manal
ord som får hjärtat att slå fortare och känslorna att komma fram. Vackert,sensuellt.
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander