Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilseledd

hon vandrar vingligt vägen fram
tar stöd enbart av den tomma bägaren i sin hand

ett vackert väsen med så många ärr
ett vackert väsen med så många arga uttryck

vilseledd av sina möten

vilseledd

ignorerad

av de människomöten som korsat hennes väg

men strävan är stark
endast strävan
för henne framåt





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 14:39



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
De orden känns som att det finns någon speciell bakgrund för dem, mycket \"nära dikt\". Gillar dikten, utformningen, kort \"berätelse\" om henne. Strävan, viljan - det är den som är bäst, bättre än en bägare tror jag...
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog