Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom eld och snö

genom eld och snö färdas jag
från det extremt varma till det extremt kalla

snö kväver eld
eld kämpar för överlevnad

genom eld och snö färdas jag
från längtans hetta till likgiltighetens kyla

genom eld och snö




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 14:44



Bookmark and Share


    frostnypon
Jag älskar hela dikten, det vilar som en magi över den, utom den andra raden, den sticker ut från språket i övrigt. Men som sagt, jag älskar dikten!
2007-08-16

  Ronny Berk
en elementens växelverkan i lyrisk förpackninh...ja...
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog