Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglakärlek

söka änglakärlek så osvedd och ren

söka vingars styrka att lyfta mig upp

svävande fritt bland fjäderlätta moln

vilande tygdlös i omtankens vagga

någonstans

finns

livet

likt en ängel mitt ibland oss




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 1042 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 14:56



Bookmark and Share


    Oprofessionell
jag tror faktiskt inte på änglar, men din text fick mig nästan att tänka om :)
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog