Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mama riddim

Mina sinnen är skarpa
Jag hör tiden
Hjärtslagen vibrerar ner i knäna
Genom fötterna och vidrör jordens kärna
ooom

Moderns ton lever i alla min celler
Alla våras
Vinden andas på mej
Smeker lekfullt
Vi fnyser åt tanken att tillhöra
Han och jag svävar i väg tillsammans
Allt är så stort
Revolutionary

Jag är så varm i kroppen
Vadar ut i havet
Svalka mej
Tvätta mej
Känn min lätthet
Jag badar i urkraft
Du gör oss djuriska
Vi flyter samman vi två
Mina bara fötter suger sej neråt
Tyngd i mina hälar

När jag kommer tillbaka på land vill jag bara stampa
Ta med elden
Lämna kvar hos mej dansen
Musiken så livlig
Taktfast
Baktakt
Tystnadens toner
Så vackert och passionerat
Vem kunde ana styrkan?
Volymen sitter i hjärtat

Berusad av friheten somnar jag in
I den bördiga jorden
Hon älskar mej
Vi delar samma andetag
Moder Jord
Du
och jag




Fri vers av jasminflowa
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-17 00:29



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Vacker enkel lyrik
som går rakt in

Tack
2007-09-13

  stella
Jag våras när jag läser detta!! Underbart, fångas av din rytm....
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

jasminflowa
jasminflowa