Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julstök för tonårsmammor

torka golv
byta sängkläder
koka skina
göra femton sorters godis

-mamma kan du skjutsa?

hänga tvätt
stryka julgardinerna

- får jag låna trehundra kronor?

klä granen
eller kanske tallen
inget glitter?
just ja Lucia

nåja några kulor i alla fall

- måste man vara hemma hela dan?

endast teven orkar till kvällen




Fri vers av danshäxan
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-08-17 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan