Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord kan DöDa.....


Dö!!

Han skrev..på ett futtigt litet sms …

”Kan du inte ta livet av dig & gör dig själv en tjänst”.....

Och där dog han... i mig…




Fri vers av MotherBitch
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-08-18 05:07



Bookmark and Share


  danshäxan
Hej!
En ovanligt modern text.
Jätteroligt.

SMS - är ju rätt nytt....
\"gör dig själv en tjänst...\" uttrycken är
typiska för vår moderna tid
Så det här har du lyckats mycket bra med
/ danshäxan
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch