Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En totalt knäpp text ur en ogenomtänkt hjärnbalk. Nonsenstexter kan vara spännande eller bara helt onödigt nödvändiga.


Mobil individ

mobil individ utan armar och ben
fläckad själ som längtar att bli ren

mobil individ utan hjärna och hjärta
men med ofantlig förmåga att känna enorm smärta

mobil individ flyger till månen
mobil individ springer ikapp med fånen

mobil individ
mobil individ
fast i rum och tid




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-08-18 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog