Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om modet att leva fast man inte vet vart man är på väg.


Släpp in facklorna

öppna upp dina tunnlar

och

släpp in facklorna

tag fram labyrintens kartor

och

hjärtats kompass

tag varje steg på allvar

och

se hur varje fotspår sätter avtryck i jordens yta

likt vattentryck i livets pergament

låt din hand fyllas av markens mylla

och

sprida sin urdoft kring din sfär

tag ett stadigt tag om facklan

och

låt dig ledas djupare in i sanningens grotta

utan rädsla

utan hinder

bara med steg fyllda av tillit och kraft








Fri vers av Sara Anteskog
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog