Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vet man inte varför vissa texter landar på pappret.


Livlös kropp

livlös liten kropp
livlös liten själ kämpar för sin existens

livets ådra gör ett sista försök
öppnar sin mun och fyller luft i sina lungor




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-08-18 20:43



Bookmark and Share


  Jojo
för att de bara vill
vissa texter bara måste skrivas
och den här var verkligen värd det
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog