Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets fundament

tro
hopp
kärlek

livets fundament

så långt ifrån min trygghet
att mitt hjärtas röst inte kan bli känt

många långa trådar drar åt alla håll
men min djupa själ läcker som ett såll

kraft
mod
styrka

förnyat fundament

hjälper sargad själ bli varse vad som hänt





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-08-18 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog