Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
motsv. FÖRFALLA IV ¹: förhållande(t) att successivt försämras l. förstöras; försämring; förstöring; tillbakagång, återgång; förfallet skick l. tillstånd; stundom närmande sig bet.: fördärv, undergång. Vara, komma, råka i l.


Senryu - fossila vänner i köket

 

 

 

 

Äter mitt förfall

leker i smutsiga hörn

silverfiskarna




Bunden vers (Haiku) av Alina Ögger
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-08-19 19:08



Bookmark and Share


    *Zenobia*
jajamän....dom känner jag till...

urtiden är ledad.. *S*

träffande senrey..
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger