Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG FORTSÄTTER INTE RÄKNA

 

 

Jag tror jag letade upp henne

Eller om det var hon som fann mig

Det var så det gick till förr

Jag fastnade nog där nån gång

I brevinkastet till hennes dörr

 

Hade inte behövt det ruset

Men ruset behövde mig just då

Det var som en tjänst tillbaka

Jag lotsades fram till mer än insikt

I det ljuset blev paren maka

 

Vi gick upp i rök under fläkten

Men jag lät henne fläkta mina sinnen 

Det var överhettning av nervbanor

Jag kortslöt omvärden då

Stannade för länge, en av mina dåliga vanor

 

Vi spillde ut vin över golven

Men spillde inte med vår tid

Det var en resa hon inte kunde förneka

Jag behövde dom ögonen för att låsas upp

Ett underbart ljud att höra ett hjärta tveka

 

 




Fri vers av theperna
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna