Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker att dölja mina tårar!

Hur mycket som jag än försöker att dölja mina tårar
kan jag inte stoppa dem
Tårar som rinner ner ifrån mina ögon ner på mina kinder
utan hinder
Så hur mycket som jag än försöker att dölja dem, vet jag
ändå om att det syns på mig i mitt ansiktsuttryck
att jag är mer ledsen än glad
För mina mungipor lutar snett neråt
Så det finns inte en uns av glädje i mig just nu
För om ni tittar ordentligt på mig nu, så kan ni se att det
sista som jag gör just nu är att le
Skulle bara vilja gömma mig under en stor sten
där jag vet att jag får vara helt ifred
Men hur mycket som jag än försöker att gömma mig,
så är det alltid någon som kan se igenom min fasad
Ser att jag inte är så glad...

Hur mycket som jag än försöker att dölja mina tårar!

Ken Cassel
30/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel