Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklig.




Rosens kronblad faller av
när alla drar i den från olika håll.

Hon räcker inte till.




Övriga genrer av nea.
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-04-08 20:04



Bookmark and Share


    Sara.
Älskling . Du räcker alltid till i mitt hjärta . .
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.