Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och finn din nyckel

 

Kom i natten där är så mycket att sej

Neon ljus

Livet lyser fort förbi

Kom och finn nyckeln

Till själen jag begravt

Stampat och hatat

Hålet i din tomma själ

 

Kom i natten där mörkret ligger tyst

Kistan öppen

Själavandring i öppet mörker

Röda spår på marken

Av slitet blod

Förtvinnat genom årens lopp

En själs sista hopp

 

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-21 10:02



Bookmark and Share


    Oprofessionell
välskriven.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter