Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varit på intressant föreläsning idag


men alla längtar efter smekningar





Vi är nog över hundra
trevliga vuxna
som intresserar sig
för narcissism

Föreläsningar,
ord ramlar ut:
paradis, grandios, skam, drifter, jagideal

Vi är sååå kloka!




Jag ser på mina kamrater:




Tror att alla här
längtar



efter
smekningar



mjuka händer



hmmm...













Fri vers av Albert
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-24 15:58



Bookmark and Share


  glittertindra
intellektet ger mycket, klokheten så, men passionen är aldrig intellektuell... den är bara så levande... kanske människans essens av liv...
2007-09-01

  Bjarne Nordbö
Du har säkert rätt. Bra iaktagelse. Gillar hela skrivelsen.
2007-08-28

  MonaLisa
*skrattar*
Helt plötsligt tror jag att du var den absolut klokaste i samlingen, min vän!
2007-08-27

  Ronny Berk
en intressant reflektion under - och efter en föreläsning...
2007-08-25

  albertina
smekningar och mjuka händer längtar nog alla till. fina funderingar du har. utan värme dör vi sakta inombords bra läsning som alltid=)
2007-08-24

  Rosmarin
vilken bra titel!

och kloka reflektioner

men jag förstår inte varför du slutar med ett \"hmm\", behövs det?

\"trevliga vuxna\" förresten, vilken härlig mild självironi!
2007-08-24

  Last Word Spoken
Goa tankar du har under seriösa
föreläsningar. Hela du är ett stort
hjärta som bara längtar efter att få
älska, älska hämningslöst. Härligt ju!
Och, det är nog sant, om kamraterna,
jag tror också det, jag gör det också,
längtar, men i all hemlighet för andra
kamrater, speciellt på jobbet :))
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert