Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara ha det där äkta

Det där som inte går att köpas för pengar
Äkta kärlek tillgivenhet och respekt
Om jag får det av någon kvinna
Då kommer jag verkligen att satsa allt på det
förhållandet
Allt det som jag äger och har
Ja, det vore helt perfekt
För jag är så trött på all falskhet och alla charader
som finns till då det bara blir pannkaka
i slutändan av allting
För det är då som man så lätt tär på varann
Om man är osann
Och det är när man är osann emot varann
som man så illa far
Så jag vill bara ha det där äkta
Det där som inte går att köpas för pengar
Äkta kärlek...

Ken Cassel
14/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 16:50



Bookmark and Share


    Muntazar
Vill inte kritisera kritiken egentligen men måste få säga att när det gäller kärlek så får man oftast inte vad man ger...anledningen till att man blir sårad brukar vara att man ger för mycket och får för lite tillbaka...
2007-08-23

    Muntazar
Jättebra text! Vill också ha det som inte går att köpa för pengar...:)

ÄKTA KÄRLEK!
2007-08-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Det kan väl inte vara för mycket begärt att man får det man ger. Eller.
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel