Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solokvist

spontant utvecklande ord som
kärlek
kraft
mod

sprungna ur livets källa

kontrakt som ingen vet
när de börja gälla

solokvist
sökande själ
vem vet om de andra vill den väl

klamrande fast likt en bläckfisk
många armar att lossa

ta en risk

kluck, kluck
vågorna slår
du ger och vet
allt det du ger ut är allt du får






Fri vers av Sara Anteskog
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog