Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solljus och månglans

solljus och månglans
stilla färd på himlen
smekande ljusblå lätt himmel

smekande djupblå mörk himmel
lägger sina strålar kring mitt varande
skyddar mig mot oinbjudna gäster
gör mig trygg att börja leta

leta

utåt
uppåt
inåt
neråt

sökande efter mitt eget ljus
långt därinne i djupet av min själ






Fri vers av Sara Anteskog
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-08-22 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog