Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pixel


Du fick mig att känna
känna mig uppskattad

Jag var din dröm
drömmen du aldrig skulle glömma

Nu när jag inser
inser att jag inte var den enda

känner jag mig som en löjlig pixel
en pixel på din superspejsade dator




Fri vers av Susanna
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-04-09 18:36



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Den var riktigt fyndig och bra! Inge snack om saken, den blev en favorit!
2005-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna