Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen över alla mandariner

I mitt tempel finns ett altare
där Alice Bah offras
jämna och udda veckor

Man måste boka tid
Har man ingen Alice Bah
går det bra att hyra

Eller lämna pant
En nyckel eller ID-kort går bra

Vi bryter på belgiska
då vi coachar damernas volleybollag

Alice Bah är högerytter




Fri vers av David Eeee
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-08-23 20:33



Bookmark and Share


    gnupung
Haha, jag älskar detta!
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee