Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet

En tanke slog mig alldeles precis.
Den har slagit mig flera gånger,
bankat mig i huvudet
och sen ropat, knackat, skrikigt!
Innan jag förstog det den ville säga.

Det är ganska mycket jag inte vill förstå.

Men nu när jag ser allt framför mig
klart som träden jag fotograferade i somras.
Känner jag mig dum som inte insett allt förns nu
och tycker du är dum som inte fattar
det jag inte har sagt

Det är så mycket du inte förstår.






Fri vers av Elionwy
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 21:27



Bookmark and Share


  Max T
Gillar hur du delar upp poesitext med tankarna. Fin, verkligen.
2007-11-11

  Lithia
Verkligen fantastisk.
2007-08-24

    Cammo
åh. JAg gilalr den här. Så bra och vacker. älskade hur det först stod \"Det är ganska mycket jag inte vill förstå.\" och sen \"Det är så mycket du inte förstår.\". Det finns massa saker som jag skulle vilja ta ut och bara påpeka att de är sjukt bra skrivna. Men jag avslutar med den här \"och tycker du är dum som inte fattar
det jag inte har sagt\" Det är jätte smart skrivet
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Elionwy
Elionwy