Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev ner den i min bok. Och skickade på modernt vis till kvinnan jag tycker mycket om. Människan med stort M.


Om poesin (eller om kärlek XI)

Poesin skrivs här. Nu

men den börjar inte hos mig

Inte med orden. Eller med eftertanken.

Ej heller den stund pennan förs mot pappret.

Den börjar hos Dig
I dina läppar
Och ögon

Den börjar med elden i din kropp

Den finns i det väsen som är Du

Puss!




Fri vers av aberatio
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 23:05



Bookmark and Share


  Axelandra
klickade helt random på en av dina dikter.. och nu ser jag

Den här skrev du i min bok igår ju!


skitbra!


kram A.
2007-10-21

    Fallingforyou
Väldigt vackert
2007-08-26

  MotherBitch
mmmm..vackert...
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio