Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en yta som inte går att bota

 

Jag har en yta

Som inte går att bota

Inga samtal finns

En position som ingen vill ha

En ros i sidan

Jag har en yta

Som inte går att bota

Men jag lever

Lever trots allt

Min hand i himlen

Jag lever

Men jag har en yta

Som inte går att bota

Vingklippt

Men ja lever

Och jag gillar min yta

IM ALIVE

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-24 11:55



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbar text!
Självständig
Accepterande
Hurra för dig!
2007-08-25

  Mr Markus
xakt min stil! Snyggt!
2007-08-25

  swimsus@gmail.com
Med en ros i sidan och en hand på väg till himlen, kan det inte vara så dumt!
Fint diktat! ;)
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter