Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är då som de spanska utbytesstudenterna rullar in


När de hade kapat bokbussen
förstod jag att det var inbördeskrig
När de vält fiskbilen och dödat alla fiskar
satt jag redan i skyddsrummet

Då min närbutik var tömd och fylld med fotfilar
insåg jag krigets fasor
När okända bödlar strypt saluhallens
alla pilgrimsmusslor förstod jag




Fri vers av David Eeee
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 23:12



Bookmark and Share


  Jobo
Hmm...
Ja, precis så är det säkert.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee